Oy T. Stenbacka Ab

Stenbacka är ett agentur- och grossistföretag som har betjänat sina kunder globalt inom den eltekniska branschen i 60 år. Vi importerar och levererar råmaterial, produkter och tillbehör för industri, reparationsverkstäder, underhåll och grossister inom den eltekniska branschen. Vår gedigna erfarenhet och vårt breda kontaktnätverk garanterar att vi kan tillfredsställa era behov snabbt och effektivt. Som enda företag i Finland har vi också egen tillverkning av kolborstar för elmotorer. Vi erbjuder er alla Star Work Group företagens kostnadseffektiva produkt- och servicepaket centraliserat genom Stenbackas försäljningsorganisation.

SWG Video

KOPPANRS RÅVARUTILLÄGG 06/2024

10,54 € / kg, moms 0 %
Hopparns råvarutilläggs historik

Med gemensam kraft

Star Works Group Oy Ab (SWG) är en koncern bestående av sex företag verksamma inom den elektrotekniska branschen. Vi har kontor och produktion i Finland, Estland och Polen. Våra enheter i Finland är belägna i Träskända och Eura. I Estland verkar vi produktionsutrymmen i Jüri söder om Tallinn. Vår polska fabrik ligger i Smolec i närheten av Wroclaw. Vår personal på 80 engagerade experter gör allt för att betjäna er och era specialbehov på bästa tänkbara sätt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och underleverantörstjänster för tillverkning av elmotorer, transformatorer, generatorer, övrig apparatur och kablar. Vi betjänar även företag inom verkstads- och servicesektorn samt grossister. Vi samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer. Vår lager- och grossistverksamhet erbjuder ett mångsidigt urval av råmaterial och produkter. Ett brett sortiment, flexibla orderkvantiteter, hög kvalitet och snabba leveranstider är vår garanti för en förstklassig service.

Följ med vår solenergiproduktion

Star Works Group har tagit ett betydande steg mot mer miljövänlig elproduktion. I april 2018 installerades 132 solpaneler på Träskända kontorets tak. Panelerna har en nominell effekt på 32,46 kWp. Den beräknade elproduktion per år är 32 000 kWh. Följ med vår solenergiproduktion.

Oy T. Stenbacka AbEmalikatu 2 BFI-04440 JärvenpääFINLAND

FO number: 2231973-3Tel: +358 (0)2 0743 2320Email: info(at)stenbacka.fiÖppet: må-fre 8:00-16:00

Member of the Star Works Group