Myyntiehdot

FCA 002 (Incoterms 2020), vapaasti rahdinkuljettajalla (nimetty toimipaikka). Schenker ja Posti noutavat päivittäin lähetykset varastoltamme sovittujen aikataulujen mukaan.

Kuparilankatoimitukset vähintään 250 kg netto, toimitetaan rahtivapaasti perille.

Mikäli ostotilauksessa ei toimitustapaa ole mainittu, käytämme omia sopimuskuljetuksiamme.

JÄLKITOIMITUKSET

Jälkitoimitusten rahdin maksaa asiakas, ellei toimitusehto muuta edellytä. Tilausvahvistuksesta poikkeava jälkitoimitus toimitetaan rahtivapaasti tilaajalle.

PAKKAUS

Pakkaus- ja käsittelykuluja veloitamme vähintään 15,00 euroa / toimitus. Veloitamme omakustannushinnan pakkaus- tai kuljetusmateriaaleista.

HINNAT

Kaikessa myynnissä pätee toimituspäivän hinta, ellei muuta ole sovittu. Hinnat perustuvat tarjouspäivän valuuttakursseihin. Mikäli kurssit muuttuvat +/-2 % pidätämme oikeuden vastaavaan hintamuutokseen. Mikäli valtiovallan toimenpiteet aiheuttavat tuontihinnoissa muutoksia, pidätämme oikeuden vastaaviin muutoksiin. Kaikki hinnat ovat Alv 0 %.

Paperisesta laskusta veloitetaan 7,60 euroa. Mikäli lasku voidaan lähettää asiakkaalle sähköisesti, maksua ei veloiteta.

MAKSUAIKA

Maksuaika on 14 päivää netto, ellei toisin ole sovittu. Erääntymispäivän jälkeen veloitetaan 11 % viivästyskorko Teknisen kaupan liiton ohjeiden mukaisesti. Myyjällä on oikeus periä viivästyskoron lisäksi kohtuulliset perintäkulut.

PIKATOIMITUS

Pikatoimituksista veloitetaan lisäkustannusten mukaan.

MINIMITILAUSARVO

Minimitilausarvo on 75,00 euroa (sis.pakkauskulut).

VIRHE TAVARASSA

Huomautus tavarassa olleesta virheestä on tehtävä 8 arkipäivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Myyjä pidättää oikeuden korjata virheellinen tavara tai korvata sen uudella tavaralla. Myyjää ei voida velvoittaa korvaamaan muita välittömiä tai välillisiä vahinkoja. Virheellinen tavara on myyjän vaatimuksesta palautettava.

PALAUTUS

Tavaran palautuksesta ja palautuksen ehdoista on aina sovittava erikseen. Palautuksessa on aina ilmoitettava laskun tai lähetysluettelon päivämäärä ja numero. Emme hyvitä mahdollisia rahti- ja pakkauskustannuksia. Palautus tapahtuu myyjän kustannuksella ainoastaan, mikäli kyseessä on toimitusvirhe, tuotevirhe tai muu vastaava seikka.

PALAUTUSKELPOISTEN KELOJEN JA PAKKAUSTEN PALAUTUKSET JA HYVITYKSET

Teemme hyvityksen palautetuista muovisista keloista. Palautuskelpoisten kelojen hyvityshinnasta vähennetään 10% käsittely- ja ympäristöjätemaksuna. Lähettäjä maksaa kelapalautusten rahdin.

Oy T. Stenbacka AbEmalikatu 2 BFI-04440 JärvenpääFINLAND

Y-tunnus: 2231973-3Tel: +358 (0)2 0743 2320Email: info(at)stenbacka.fiAvoinna: ma-pe 08:00 – 16:00

Member of the Star Works Group