Oy T. Stenbacka Ab

Stenbacka on palvellut asiakkaitaan globaalisti sähköteknisen alan agentuuri- ja tukkuliikkeenä yli 50 vuoden ajan. Maahantuomme ja toimitamme raaka-aineita, tuotteita ja tarvikkeita teollisuudelle, kunnossapidolle, korjaamoille ja tukkuliikkeille. Vankka kokemuksemme ja laaja kontaktiverkostomme varmistavat, että vastaamme tarpeisiinne nopeasti ja tehokkaasti. Ainoana yrityksenä Suomessa Stenbackalla on myös oma sähkömoottoreiden hiiliharjojen tuotanto. Tarjoamme teille kaikki Star Works Group yhtiöiden kustannustehokkaat tuotteet sekä palveluratkaisut keskitetysti Stenbackan myyntiorganisaation kautta.

KUPARIN RAAKA-AINELISÄ 04/2022

10,34 € / kg, alv 0 %
Kuparin raaka-ainelisän historiaa

Kuuden voimalla

Star Works Group Oy on kuuden yhtiön konserni, joka toimii kansainvälisesti sähköteknisellä alalla. Meillä on toimintaa ja tuotantolaitoksia Suomessa, Virossa sekä Puolassa. Suomessa tilamme sijaitsevat Järvenpäässä ja Eurassa. Virossa tuotantolaitoksemme on Jürissa, Tallinnan eteläpuolella. Puolan tehtaamme on Smolecissa, lähellä Wroclawia. Henkilöstöömme kuuluu noin 80 innostunutta asiantuntijaa, jotka tekevät kaikkensa, että voimme palvella teitä ja erikoistarpeitanne parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme räätälöityjä valmistus- ja alihankkijapalveluita sähkömoottoreiden, muuntajien, kaapeleiden ja muiden kojeiden valmistajille. Tämän lisäksi palvelemme myös korjaamo- ja kunnossapitopuolta sekä tukkuliikkeitä.

Teemme yhteistyötä alansa johtavien valmistajien ja toimittajien kanssa. Monipuolinen varasto- ja tukkutoimintamme tarjoaa laajan valikoiman raaka-aineita, tuotteita, koneita ja laitteita. Kattava tuotesalkkumme, korkea laatu, joustavat vähimmäistilausmäärät ja nopeat toimitusajat ovat keskeisiä kilpailuvalttejamme.

Seuraa toimipisteemme aurinkoenergian tuottoa

Star Works Group on ottanut merkittävän askeleen kohti ympäristöystävällisempää sähköntuotantoa. Huhtikuussa 2018 Järvenpään toimipisteen katolle asennettiin 132 aurinkopaneelia, joiden nimellisteho on 32,46 kWp. Arvioitu sähköntuotanto vuodessa on 32000kWh. Seuraa toimipisteemme aurinkoenergian tuottoa.

Oy T. Stenbacka AbEmalikatu 2 BFI-04440 JärvenpääFINLAND

Y-tunnus: 2231973-3Tel: +358 (0)2 0743 2320Email: info(at)stenbacka.fiAvoinna: ma-pe 08:00 – 16:00

Member of the Star Works Group